Digital Mangelgennemgang

Tilbage til moduler

Med modulet Digital Mangelgennemgang tilfører iProjekt værdi under hele projektets forløb. Modulet bruges til at dokumentere fejl og mangler på en effektiv måde.

Ved brug af billeddokumentation og markeringer på plantegninger kan tilsynet hurtigt notere mangler og lokation. Entreprenører har herefter adgang til samme dokumentation og kan let finde, udbedre og færdigmelde manglen.

Efter færdigmeldingen kan tilsynet godkende udbedringen fra kontoret, baseret på billedmateriale, og undgår derved meget spildtid ved småinspektioner.

p

Tidsbesparende

Mulighed for vurdering af udbedringer fra kontoret, samt effektiv kommunikation og angivelse af tidsfrister, resulterer i store tidsbesparelser.
p

Enkelt

Billeddokumentation ved hjælp af tablet kamera, notering af lokation via plantegning, og udprint til PDF samt mail resulterer i en enkel og effektiv synsgennemgang.
p

Effektivt

Opdeling af mangler i underopgaver med forskellige entreprenører resulterer i et effektivt arbejdsforløb og minimerer ventetiden mellem entreprenører.
p

Pålideligt

Registrering via billeddokumentation af fejl og udbedringer, samt mulighed for flere niveauer af godkendelse sikrer at projekter bliver udført korrekt.